45 år for helse og livskvalitet

I 1971 ble den første TRIMFORM-enheten solgt i Danmark.

 Trmform har vært lengst på det skandinaviske markedet, og vi har derfor størst erfaring innen elektroterapi – dette er din trygghet for det beste kjøpet.

 Vi har produsert og solgt mer enn 43 000 enheter og vi, som de eneste, tilbyr 5 års garanti på enhetene. Har du tenkt å åpne en klinikk, eller utvide aktivitetene dine i en eksisterende klinikk eller salong, er TRIMFORM Elektroterapi et godt valg.

 Elektroterapi har vært brukt og anerkjent i mer enn 100 år, og regnes over hele verden som en av de mest effektive og positive behandlingsmetodene for behandling av ulike smertebehandlinger og muskelrelaterte sykdommer.

Prosedyren er ganske enkel. Ved hjelp av elektrodeplater som er festet på huden, sendes svake strømpulser til musklenes "nervetråder". Disse impulsene forårsaker en rytmisk veksling mellom sammentrekning og avspenning. Denne vekslingen fungerer som kraftig trening, men uten å belaste en svak struktur. På denne måten løsnes de plagsomme ansamlingene av avfallsstoffer, samtidig som muskelen trenes opp igjen.

 Med TRIMFORM-behandlinger oppnås en økning i blodsirkulasjonen i de behandlede områdene, slik at mengden av avfallsstoffer og melkesyre som transporteres bort øker betydelig. Samtidig fører de rytmiske sammentrekningene til at muskelspenningene løsner.

Ytterligere smertelindring oppstår fordi impulsene stimulerer kroppens produksjon av endorfiner (kroppens eget smertestillende middel), som er uten de bivirkningene man kjenner fra piller og andre medisiner.

 Fordi behandlingen stimulerer økt blodtilførsel til musklene, bidrar det til fjerning væskeansamlinger i huden. Cellulitter eller appelsinhud i de øvre lagene av huden, reduseres.

Behandlingen bidrar også, gjennom de rytmiske muskelsammentrekningene, til å gjøre musklene mer fleksible og slankere.

 

Hva som kan oppnås ved elektroterapibehandling :

 Abdominal oppstramming etter graviditet

Kroppsforming gjennom muskeltrening

Spotslanking

Fjerner "bilringer"

Muskelspenninger

Bli kvitt cellulitter

Glatte rynker

Idrettsskader

Lindring av ømme ledd og muskler

Spenningshodepine

Slank midje

Stram armermed ”grevinneheng”

Giktbehandling

Fettforbrenning

Forebyggende behandlinger

Økt energi

Dårlig kretsløp

Fibromyalgi

Mer velvære

Behandling av cellulitter

Ansiktsbehandlinger

Ulike smertebehandlinger

Muskelrehabilitering

Fjerning av muskelspenninger

Ved kjøp av klinikkapparat kan det avtales opplæring/kurs

 I tillegg til behandlingsmuligheter på kroppen. har Trimmform 32 Professional  innebygget ansiksbehandlings apparater med 8 elektroder som du kan koble til forskjellig utstyr. Det kan også benyttes til akupunktur  (elektroakutpunktur) Apparatene er nærmest uslitelige, derfor har vi alltid gitt 5 års garanti.

 Apparatet har 24 pads som kan brukes over hele kroppen og 8 pads til ansiktsløft eller TENS-behandling.  Det følger alltid 2 pads per ledning, og ledningene kobles til en utgang på apparatet. Standardutstyr er inkludert og apparatet leveres fraktfritt.

 Alle TRIMFORM apparatene er veldig brukervennlige. Du stiller inn programmene individuelt ved å følge retningslinjene til instruksjonsheftet som følger med.

Det du forholder deg til er volumkontroll som justeres individuelt for hver utgang, bryter for hvor lang tid sammentrekningen skal vare og frekvensbryteren.

Alle Trimformproduserte apparater har det meget høy kvalitet og lang levetid. Apparatet har 5 års garanti og er godkjente av EU sitt medisinske direktiv. De har også de høyeste tillatte verdiene etter disse normene. At Trimform fortsatt er høyst oppegående etter 45 år er det beste bevis på at disse apparatene gir resultater og fornøyde kunder.