30 år for helse og livskvalitet

Trimform ble stiftet i 1989. Gjennom 30 år har firmaet levert mange tusen elektroterapi-apparater og elektroniske muskelstimulatorer  til klinikker og privatpersoner. Firmaet har alltid levert kvalitetsprodukter, profesjonelle apparater med 5 års garanti, og har overlevd i mer enn et kvart århundre fordi kundene har kommet tilbake og har anbefalt produktene til andre.  Apparatene har vært produsert i Danmark og Italia, mens en del andre firma har satset på rimeligere  apparater produsert i Østen med batteridrift.  Noen av dem har bare overlevd noen få år.   

Trimform apparatene  har trinnløs tilpasning  for styrke, frekvens  og impulslengde slik at de kan eksakt tilpasses individuelt i motsetning til en del andre apparater, blant annet i klinikker i Norge,  som opererer med faste programmer uten individuell nøyaktig tilpasning.   

Selvbehandling er lett å foreta og vi får tilbakemeldinger fra kunder over 80 år som bruker apparatet daglig. Den godt illustrerte instruksjonsboken gjør de forskjellige behandlingsprogrammene enkle. 

Gjennom 30 år har Trimform-fabrikken utviklet og forbedret modellene slik at den seneste modellenTrimform V80 de luxe  er det optimale apparat for behandling  for en rekke formål, fra terapautisk fysioterapi behandling,  muskeltrening og figurforming/slanking  til ansiktsløft/ansiktsbehandling pluss en rekke spesialprogrammer  for f.eks. ulike former for smertebehandlinger. 

Vi holder til i Nordfjord på Vestlandet, men har delelager i Bergen. 

Trimform Elektroterapi,  6730 Davik.  Org nr.  871 021 422.  Bank  1503 40 89059.

trimform-n@online.no    www.trimformn.no