Trening med muskelstimulator

Informasjon om opptrening av de enkelte muskelgrupper  er beskrevet i mer detalj i hvert enkelt program i instruksjnsboken.

Dersom du kjenner litt til kroppens anatomi vil du se at i hovedtrekk plasseres padsene i nærheten av festepunktene for de forskjellige musklene.

Dette kan brukes som en generell regel til opptreningsprogrammer.

Det er nødvendig at padsene dekker de såkalte motoriske nerve-punktene i musklene.

Når man plasserer de store 95 mm elektrodene i nærheten av muskelfestene vil man i de fleste tilfeller dekke de aktuelle motoriske punktene (også kalt triggerpunktene).

Om padsene på 95 mm er i største laget finnes det mindre og mykere på 75 mm også andre størrelser er tilgjengelig av hengig av hvilke muskler som skal trenes.

Med 12 pads vil du kunne trene en mengde med muskler samtidig og volumkontrollen tilpasser du den enkelte muskelgruppe.

Tips: Ved å bruke opptreningsprogrammet "Total opptrening av kroppens bakside" oppnås en sterk utrensende effekt som gir smertelindring.

 

Det er særlig viktig for personer med stillesittende arbeid eller for personer som har stående arbeid der overkroppen brukes mye, å trene opp musklene i setepartiet.

Sterke setemuskler kan holde på plass nedslitte bruskskiver i ryggsøylenes nederste del.

Formålet er generell opptrening av muskelform og muskelspenning.

Setemuskelen er kroppens største muskel og hjelper deg med å sitte, stå og løpe m.m. den er også viktig å trene dersom man ønsker å oppnå stramme opp.