Stimulerer kraftig blodsiskulasjonen

Muskelstimulator mot dårlig blodsirkulasjon og treg forbrenning

 

 

Med dårlig blodsirkulasjon menes som regel nedsatt sirkulasjon i arteriene eller pulsårene utover i kroppen.

 

I de aller fleste tilfellene er det i beina, lengst vekk fra hjertet, at symptomene merkes først, selv om problemet kan være i andre områder av kroppen.

 

Problemene kan variere fra "visne" hender til såkalte røkebein som i verste tilfelle kan føre til amputasjon. Dårlig blodsirkulasjon kan føre til alvorlige sykdommer og lidelser , derfor er det viktig å forebygge dette.

 

TRIMFORM behandling får musklene til å trekke seg sammen ved å gi musklene små ufarlige ”støt” som får musklene til å trekke seg sammen uten at det er viljestyrt. Gjentatte muskelsammentrekninger fører som kjent til økt blodsirkulasjon, og ved bruk av TRIMFORM behandling kan du øke blodsirkulasjonen på samme måte som ved vanlig trening.

 

 

Den økte blodsirkulasjonen har mange positive effekter som fjerning av avfallstoffer, økt næring og oksygen til muskulaturen og stimulering og bedring av hudvevet.

 

Når muskulaturen blir varm på grunn av den økte blodsirkulasjonen, øker forbrenningen av fettcellene. Økt blodsirkulasjon minsker også stivhet i muskler og ledd og har en smertedempende effekt ved økt produksjon av endorfiner.

 

På Farsø Sykehus i Dammark har man hatt gode resultater med behandling av problemer med det venøse sirkulasjonssystemet i bena. Såkalte «røykeben» der det venøse kretsløpet i beina fungerer for dårlig, er et hyppig problem hos middelaldrende og eldre.

 

Mange kvinner har dårlig blodsirkulasjon på områder det samler seg fett, som på lår, rumpe og midje. Man merker dette ved at man ofte er kald på disse stedene selv om man er varm ellers.

 

Selv folk som trener mye har problemer med å få bukt med slike områder med fettansamlinger, og det er ikke alltid lett å trene vekk disse områdene, da de er naturlige fettreserver og de siste stedene kvinner man tar av ved oppstramming og fysisk aktivitet. Her er TRIMFORM behandling et ypperlig redskap til oppstramming –du bestemmer hvor du mest ønsker å redusere målene dine.

 

Det er enkelt å ta denne behandlingen, du bare plasserer padsene på de stedene du ønsker å øke blodsirkulasjonen og følger instruksjonsboken for anbefalte plasseringer og innstillinger på TRIMFORM apparatet.

 

Så er det bare å sette i gang: len deg tilbake og slapp av mens du ser yndlingsprogrammet ditt på tv.

 

Etter en stund blir du vant til muskelsammentrekningene og du kan øke volumet slik det føles behagelig. Behandlingen føles ut som en slags massasje av muskulaturen og huden, og du vil kjenne området ”livner til”.

 

Behandlingen har ingen bivirkninger, bare positive effekter og du vil kjenne resultater etter kort tid. Behandling for økt blodsirkulasjon kan brukes over hele kroppen.