Figurforming Shape up!

Begrepet figurforming brukes i svært mange sammenhenger, men mange forbinder det nok med fettsuging og kosmetisk inngrep.

 

Med Trimform vil man på en naturlig måte kunne trene opp muskler i kroppen og bygge opp kroppens naturlige form. I prinsippet er det det samme som skjer som ved hard muskeltrening.  Her er sammentrekningene  av musklene viljestyrt ved at hjernen  og sentralnervesystemet sender ut elektroniske impulser via nervebanene til de motoriske cellene i musklene.

 

Ved elektronisk muskelstimulering som med Trimform, kommer signalene gjennom huden fra elektrode-padsene til de motoriske cellene som setter i gang sammentrekning av muskelen.  Her er ikke sammentrekningen viljestyrt og via innstillinger på apparatet  kan man kontrollere sammentrekningenes hurtighet, styrke og varighet. Impulsene er svake,  men sterke nok til å aktivere den motoriske cellen på samme måte som de elektroniske impulsene fra hjernen og på samme måte helt ufarlige.  

 

De kraftige og hurtige muskelsammentrekningene som apparatet får til, er et arbeide som muskelen utfører.  For å utføre et arbeid kreves det energi og energien må komme fra et sted,  enten ved øket inntak av næringsstoffer, eller om du ikke tilfører kroppen noe ekstra, må det tas fra dine lager av energi i form av fettlager. Siden blodsirkulasjonen ved muskelstimulering øker mer enn ved vanlig trening, øker også tilførselen av energi (inntatte næringsstoffer, eller opplagret fett som omdannes til glukose) tilsvarende, slik at fettlagrene reduseres (slanking)

 

Under behandlingen kjenner man først en svak dirring i muskelen når man skrur opp volumet og så begynner muskelen å trekke seg sammen og arbeide som ved trening.  Alt er nøye beskrevet i instruksjonsboken.  En av fordelene ved elektronisk muskelstimulering er at blodsirkulasjonen i muskelen øker mer enn ved vanlig trening.  Dette gjør også at avfallsstoffer etter trening som melkesyre lettere blir fraktet bort enn ved trening. (Ikke stølhet i musklene etter behandling)

 

Uten dramatiske inngrep eller bruk av mirakel medisin vil Trimform kunne hjelpe kroppen selv via elektronisk muskeltrening til å oppnå en flott og naturlig figur. Man kan trene på vanlig måte i tillegg, men for mange er dette vanskeligere,  kanskje på grunn av begrenset førlighet som ved eldre eller sengeliggede, eller rett og slett fordi man ikke har tilgang til treningsutstyr eller mulighet til å komme seg ut på en joggetur. Tidsbruk spiller jo også ofte inn og det er klart mer behagelig  å sitte i en stol og jobbe på PC samtidig som en Trimform V80 de luxe  jobber med mage, og lårmuskler,  eller ligge på sofaen med en god bok eller et TV-prgram.

 

Ved bruk av Trimform apparat vil man trene og styrke opp kroppens naturlige korsett i tillegg til at man vil kunne øke forbrenningen og redusere fettlagrene. Kombinert med kontrollert inntak av kalorier vil dette kunne gi en sunn, frisk og flott figur.

 

Gjennom 30 år har Trimform solgt apparater. Beste markedsføring har vært "ryktebørsen", - resultater fra fornøyde kunder. At Trimform fortsatt er høyst oppegående etter 30 år er beviset på at dette fungerer og gir resultater. Mange tusen har gjennom disse årene fått en bedre livskvalitet.

Nedenfor noen klipp fra programmene i instruksjonsboken

Trene magemuskler

Hvem tenker vel ikke på bikini sesong og at man gjerne skulle hatt litt strammere magemuskler.Ofte er det vanskelig å få ett godt resultat med vanlig trening, TRIMFORM apparatene er kraftige profesjonelle apparat som kan hjelpe selv den mest kravstore.

 

Trening av magemuskulaturen er også viktig etter fødsler og for personer som mosjonerer for lite - eller har stillesittende arbeid. Mange lendespenninger oppstår på grunn av slappe magemuskler. Derfor er det viktig å trene opp magemuskulaturen i forbindelse med behandling av ryggspenninger.

30 minutter med daglige behandlinger eller minst tre ganger i uken inntil det oppnås et tilfredsstillende resultat.

Deretter behandling etter behov.

 

 

Slankere midje

Gjennom hele livet er det viktig for
deg at du holder din kropp i god
form. Uansett alder kan du alltid forbedre din kropp og fysikk.

 

Med TRIMFORM behandling har du en enestående mulighet for å trene dine muskler, samt stramme opp de helt "riktige" steder mens du selv slapper av. TRIMFORM behandling er en effektiv og helt uskadelig måte å trene dine muskler på.

 

Du kan konsentrere området behandlingen virker på med TRIMFORM. Du plasserer padsene på det området som du ønsker endring på, og stiller inn apparatet på angitt innstilling.

Forming av midjen er en del av figurformingsprogrammet for magemuskulaturen.

Det er tydelig beskrevet i instruksjonsboken for hvert TRIMFORM apparat hvordan du plasserer padsene for å oppnå ønsket resultat.

Du må prøve deg frem i starten for å finne den beste mulige plasseringen på din kropp.

Du skal tydelig kjenne at musklene trekker seg sammen når du har apparatet innstilt på opptreningsprogrammet.

 

Padsene festes ved hjelp av tøybelter som spennes om kroppen. Du kan også bruke selvklebende plater pads, i forskjellige størrelser. Disse skal ikke fuktes med elektrogel.

TRIMFORM Apparatet setter i gang kraftige muskelbevegelser som trener magemusklene eller andre muskler de festes over.

Etterhvert som du trener kan du skru opp volumet og ta ut mer av TRIMFORM apparatets styrke