Trimform V80 de luxe

 

TRIMFORM V80 Deluxe er ideell for opptrening og styrking av muskulatur, og til smertelindring. Du kan bruke det for å lindre forskjellige muskel og leddplager eller for å bedre ditt eget utseende.

 

I tillegg til fysioterapi, muskel og leddbehandling,  brukes apparatet som supplement til kroppsbygging og trening/slanking, og er effektiv til behandling av cellulitter og oppstramming av hud og muskler.

 

I tillegg har Trimform V80 de luxe et innebygget ansiksbehandlings apparat som du kan koble til forskjellig utstyr. Det kan også benyttes til akupunktur  (elektroakutpunktur) Apparatene er nærmest uslitelige, derfor har vi alltid gitt 5 års garanti.

 

TRIMFORM V80 de luxe har vært bestselger siden det kom på markedet for noen år siden.

Apparatet har 12 pads som kan brukes over hele kroppen og 4 pads til ansiktsløft eller TENS-behandling.  Det følger alltid 2 pads per ledning, og ledningene kobles til en utgang på apparatet. Standardutstyr er inkludert og apparatet leveres fraktfritt.

 

Alle TRIMFORM apparatene er veldig brukervennlige. Du stiller inn programmene individuelt ved å følge retningslinjene til instruksjonsheftet.

Det du forholder deg til er volumkontroll som justeres individuelt for hver utgang, bryter for hvor lang tid sammentrekningen skal vare og frekvensbryteren.

 

Brukervennligheten til TRIMFORM apparatene gjør at apparatet kan bli brukt av mennesker i alle aldersgrupper. Vi har kunder over 80 år som bruker apparatet daglig. Noen har apparater som er mer enn 20 år gamle, dog uten ansiktsbehandling.

Vi gir inntil 7000 i innbytte for gammelt Trimform-apparat mot kjøp av nytt V80 de luxe for med mulighet for ansiktsløft/ansiktsbehandling til ordinær pris. (Ikke tilbudspris, se nettbutikken)

 

Alle Trimformproduserte apparater har det meget høy kvalitet og lang levetid. Apparatet har 5 års garanti og er godkjente av Nemko og EU sitt medisinske direktiv. De har også de høyeste tillatte verdiene etter disse normene. At Trimform fortsatt er høyst oppegående etter 30 år er det beste bevis på at disse apparatene gir resultater og fornøyde kunder.

 

TRIMFORM V80 de luxe er et profesjonelt apparat som ikke kan sammenlignes med små billige batteriapparater.